Mitä ihmettä kouluissa tapahtuu ?

 

Nuori tyttäreni kertoi vastenmielisyyttä ja ahdistusta herättäneestä yllätyksestä 5-luokan äidinkielen tunnilla. Oppilaiden piti avata kukin omalla tietokoneellaan äidinkielen tehtävä, joka koostui sarjasta kysymyksiä ja videosta. Videon katselun jälkeen vastattaisiin kysymyksiin.

Klikkaa kuvaa vieressä, niin näet paremmin —>

 

Video alkoi lesbojen suutelukohtauksella:

Herää kysymys, miten lesbojen suutelukohtaus liittyy äidinkielen opetukseen ja millä tarkoituksella tämmöisiä asioita tarjoillaan äidinkielen opetuksen yhteydessä ?

Keskustelin kotona tyttäreni kanssa. Hän sanoi, että ei uskaltanut sanoa mitä ajatteli videosta ettei saa huonoa numeroa koulusta, vaan vastasi tehtävissä ”mitä toivottiin”. Hän oli kokenut videon epämiellyttävänä ja ihmetteli, pitäisikö kaikkien käyttäytyä tuolla tavalla kuten koulussa opetetaan myös äidinkielen tunnilla.

Nämä 5-luokan oppilaat ovat pääosin 11 vuotiaita. Keskustellessani tyttären kanssa hän kertoi, että jo jollain alemmalla luokalla oli näytetty homovideo, jossa kerrottiin kuinka homoja kiusataan ja annettiin homoutta suosiva kuva asiasta, niin kuin kaikkien olisi vaalittava homoutta.

Kuulin netistä toisaalla, että seksuaali-/sukupuolivähemmistöjen järjestö Seta ry on äskettäin vaatinut homoutta ja poikkeavuuksia suosivan materiaalin tuomista kaikkiin oppiaineisiin ”tasa-arvona”. Näimme ilmeisesti nyt ensimmäisen näytteen tästä ilmiöstä, jota itse pidän lasten aivopesuna homoutta suosivaksi. Itse en näe tuossa mitään tasa-arvoa, vaan aivan selkeää lasten ja nuorten aivopesua homouden yleistämiseksi ja suosimiseksi. Asia on vakava koulun auktoriteettiaseman vuoksi, koulu tarjoaa malleja lapsille ja moni aikuinenkaan ei osaa kyseenalaistaa asioita, jos koulu tarjoaa sellaisia. Otamme vastaan kaiken kiltisti ”ylhäältä annettuna” totuutena.  Monikaan ei edes tiedä, mitä kouluissa tapahtuu. 

Miksi lasten ei anneta kasvaa rauhassa ilman epäasiallista tyrkytystä kouluissa ?

Tiedotusvälineemme ovat usein aika vääristyneitä poliittisesti ja asenteellisesti, miksi täytyy tuhota nyt myös kouluopetus yksipuolisen asenteellisella materiaalilla, jolla on lisäksi poliittinen tausta ?

Opetushallitus on syyllistynyt ennenkin aivopesuun, tässä näyte historiasta:

http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aivopestiin-kokeilulla-jonka-piti-olla-sosialismin-alkusoittoa-23631269/

Asialla ei ollut mitään rangaistusseuraamuksia, jonka vuoksi manipulointi koulujen kautta voi toimia esteettömästi. Koulujen käyttöön tulleet nettiin kytketyt tietokoneet ja opetusjärjestelmä ovat suorastaan onnenpotku Opetushallitukselle: Mielipidemuokkaus voidaan hetkessä jaella keskitetysti Opetushallituksesta kaikkiin kouluihin. Opetussuunnitelmilla voidaan saada kaikki vastaanottamaan pakkosyöttö.  Yksityiskoulutkaan eivät ole turvassa,  valtion tuki saattaa olla uhattuna ellei halua osallistua aivopesuun.  

Vanhempana yritin suojella omien oikeuksieni nojalla tytärtäni aivopesulta koulussa tällä:

http://setakielto.fi

Seta: n ja liberaalivasemmistolaisten/feministien vastaveto oli alkaa ripotella homoilua kaikkiin oppiaineisiin.

 

artojaaskelainen
Kristillisdemokraatit Vantaa

Atk-järjestelmäasiantuntija.
Seuraan eduskunnan ja kansanedustajien toimintaa, puolueiden linjauksia ja poikkeamia sekä myös median käytöstä rehellisen tiedotuksen kannalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu